JETI-TECH OY

Nosturikatu 6 B, 37150 Nokia

Moottoripyörän navigaattorit

Reitti selkeämmäksi navigaattorin avulla

MP-Navigaattorit

Kauttamme Garmin-navigaattorit ja DMD-navigaattorit varusteineen järkihintaan – suoraan verkkokaupastamme!

Laadukkaat GPS-laitteet kaikkiin käyttötarkoituksiin. Säänkestävää reitittämistä ajamista häiritsemättä.

Garmin GPSMAP 276Cx

Laadukkain ja monipuolisin GPS-laite useisiin eri käyttötarkoituksiin. Huippuluokan kartantoistokyvyn ja karttatoimintojen ansiosta GPSMAP 276Cx laitteella voidaan navigoida luotettavasti ja tarkasti mm. maastossa, vesillä, tiellä ja lähes missä tahansa.

Garmin Zumo 396 LMT

Säänkestävän rakenteensa, langattomien yhteyksiensä ja käteen sopivan 4,3 tuuman kosketusnäyttönsä ansiosta zumo 396 LMT-S -moottoripyöränavigaattori tekee yksinkertaisista ajomatkoista jännittäviä seikkailuja. Ja sinulla on hauskaa ystäviesi kanssa.

Garmin Zumo XT

Premium-luokan moottoripyöränavigaattori. Vankka zumo XT -moottoripyöränavigaattori kestää kaikki seikkailut. Sen erittäin kirkas 5,5-tuumainen näyttö on käsinekäyttöinen ja sateenkestävä ja näyttää vaihtelevia reittejä niin teillä kuin maastossa.

DMD-T865 Nav Tab navigaattori

Erinomainen GPS-tarkkuus, ulkoinen GPS-antenniyhteys, sisäinen metallirakenne moottoripyöräpidikkeelle, sisäinen 12V-24V-piiri.
Automaattinen kytkeytyminen päälle virran tunnistuksen yhteydessä ja konfiguroitavissa oleva automaattinen sammutus. Säännölliset OTA-päivitykset, yhteensopiva KAIKKIEN Playstore-sovellusten kanssa, DMD2 mukana, elinikäisesti aktivoitu. IP67-luokitus!

DMD-T665 Nav Phone navigaattori

Kestävä puhelimen kokoinen Android-navigointilaite, jota voit käyttää moottoripyörässä tai ottaa mukaan minne tahansa. Kiinnitys nopeasti mukana toimitettuun magneettiseen latausalustaan tai valinnaisilla kiinnitysruuveilla. Automaattinen käynnistys, konfiguroitava automaatitnen sammutus, säännölliset päivitykset. IP67-luokitus!

DMD OBD SCAN M1

Täydellinen ”dongle” DMD OBD-käyttöön! Baudinopeus: 3Mbps, jopa 4K tavun pyynnöt, konfiguroitava automaattinen lepotila, FW-päivitykset.

DMD-T665 magneettinen latausteline

Latausasema DMD-T665 navigaattorille. Ihanteellinen niille, joilla on useampi kuin yksi moottoripyörä tai jos alkuperäinen teline on kadonnut.

DMD-T665 kaapeli 12V virtalähteellä

Virtalähde DMD-T665-lataustelineelle. Liitetään suoraan moottoripyörän 12 V:n jännitteeseen. Sisältää käynnistyksen tunnistuskaapelin. Voit kytkeä virran suoraan akkuun ja saada käynnistyssignaalin sytytyksestä.

DMD-T665 USB-kaapeli lataustelineeseen

USB-kaapeli, jolla voit liittää lataustelineen mihin tahansa USB-porttiin. Hyödyllinen moottoripyörissä, joissa on USB-portti, tai autossa käytettäväksi.

ARN REMOTE PRO kaukosäädin ohjaustankoon

 
Bluetooth-kaukosäädin ohjaustankoon navigointisovelluksia varten. Tuki kaikille DMD-laitteiden ominaisuuksille.

Moottoripyörän navigaattorin hyödyt

Moottoripyörällä ajaminen on seikkailua ja tunnetta. Ajaessa uusilla reiteillä tai tuntemattomilla teillä voi olla haastavaa pitää suunta oikeana ja pysyä turvallisesti kartalla. Moottoripyörän navigaattori tarjoaa useita hyötyjä niin turvallisuuden kuin ajokokemuksenkin kannalta.
 
Moottoripyöränavigaattorit eivät vain helpota matkustamista, vaan ne voivat myös lisätä turvallisuutta ja mahdollistaa uusien reittien löytämisen. Olipa sinulla suunnitelmissa sitten pitkä roadtrip tai haluat vain navigoida kaupungin liikenteessä, moottoripyöränavigaattori voi olla arvokas lisävaruste, joka tekee ajokokemuksestasi entistä paremman.
 • Tarkka reitti ja käännösohjeet – ei tarvetta puhelimelle

  Moottoripyörän navigaattori tarjoaa ttarkat reitit ja käännös-ohjeet, joiden avulla voit keskittyä ajamiseen sen sijaan, että yrittäisit löytää oikean tien puhelimen tai jopa kartan avulla. Navigaattorit voivat myös tarjota reittejä, jotka on erityisesti suunniteltu moottoripyöräilijöille, ottaen huomioon mutkikkaat tiet ja maisemat, jotka tekevät moottoripyöräilystä niin nautinnollista. Puhelimen voi myös yhdistää moniin navigaattorimalleihin.

 • Reaaliaikainen liikennetieto ja ruuhkien välttäminen

  Monet moottoripyöränavigaattorit tarjoavat reaaliaikaista liikennetietoa, joka auttaa sinua välttämään ruuhkia ja muita liikenteeseen liittyviä ongelmia. Tämä säästää aikaa ja tekee matkastasi sujuvampaa.

 • Muistutukset huolloista ja tankkauksista

  Monet moottoripyöränavigaattorit voivat muistuttaa säännöllisistä huolloista ja tankkauksista, jotta varmistat moottoripyöräsi kunnossa pysymisen ja estät polttoaineen loppumisen kesken ajon.

 • Reitin tarkastelu ja tallentaminen

  Nykyaikaiset moottoripyöränavigaattorit tallentavat reittisi, joten voit tarkastella niitä jälkikäteen ja jakaa matkasi muille.

 • Turvallisempaa ajoa ja ennakointia

  Navigaattorit voivat auttaa löytämään lähimmät huoltoasemat, majoituspaikat ja sairaalat, jos tarvitset hätäapua. Tämä voi olla erityisen tärkeää varsinkin pitkillä matkoilla, kun olet tuntemattomalla alueella.

Tarvitsetko apua?
Ole yhteydessä asiakaspalveluumme!