JETI-TECH OY

Nosturikatu 6 B, 37150 Nokia

Auton optimointi

Lastutuksella lisää tehoa!

Optimoinnissa tärkeintä on täysin ajoneuvollesi räätälöity ohjelma, jotta riskit vältetään.

OptimoiAutosi-ohjelmat ovat hellävaraisia autollesi! Ohjelmointi on yksilöllisesti valmistettu jokaiselle ajoneuvolle ja huomioi esim. voimansiirron rajoitteet.

Auton optimointi ja ohjelmointi

100 % tyytyväisyys­takuulla – alkaen 390 € – myös rahoituksella

Voimme tulla myös luoksesi ohjelmoimaan ja voit varata meidät tapahtumaasi!

Auton optimointi black friday
Optimoi Autosi

Virallinen kumppani

Auton moottorin optimointi tarkoittaa muutoksia ja päivityksiä ajoneuvon ohjelmistoon sen suorituskyvyn ja tehokkuuden parantamiseksi.

Käytettävät tekniikat riippuvat optimoinnin tavoitteista ja työstettävän moottorin tyypistä. Suoritamme jokaisen optimoinnin syvällä tuntemuksella ja ammattitaidolla.

Tarjoamme nyt myös ECO Optimointia, jolla voit säästää jopa 10-15 % polttoainetta.

Lähetä tarjouspyyntö ja tiedustelu tehomuutoksesta. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään!

Rekisterinumerosi avulla lähetämme sinulle tarkan tiedon, kuinka suuren tehomuutoksen voit optimoinnilla saavuttaa!

  Tarjoamme optimointia lähes kaikkiin autoihin – silloin kun se kannattaa. Emme koskaan tarjoa turhia päivityksiä autoosi.

  Kysy rohkeasti lisää ja anna meidän olla avuksi!

  Ohjelmointi OBD-portin kautta alkaen 390 € – myös rahoituksella.

  Pyydä tarjous muista ohjelmoinneista ja erikoisohjelmista ottamalla yhteyttä.

  Useimmat ohjelmat kustantavat 390–490 € asennettuna ja testattuna.

  (Linkit aukeavat uuteen ikkunaan.)

  Auton ohjelmointi

  Auton optimoinnin hyödyt

  Auton optimointi tarjoaa monenlaisia hyötyjä ajoneuvollesi tavoitteistasi ja tarpeistasi riippuen. Halusitpa lisää suorituskykyä, tehokkuutta, taloudellisuutta tai kaikkia näistä, käytettävissämme on monia tekniikoita ja päivityksiä, joiden avulla voit saavuttaa haluamasi tulokset.

  (Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.)

  1. Enemmän hevosvoimia ja vääntöä
   Yksi moottorin optimoinnin päätavoitteista on lisätä moottorin tehoa, johtaen nopeampaan kiihtyvyyteen ja parempaan kokonaissuorituskykyyn.

  2. Parempi polttoainetehokkuus

   Moottorin optimoinnilla voidaan myös parantaa polttoainetehokkuutta. Tehokkaampi moottori tarvitsee vähemmän polttoainetta saavuttaakseen saman suorituskyvyn.

  3. Parempi kaasuvaste

   Moottorin optimoinnilla voidaan parantaa moottorin vastetta kuljettajan kaasujalkaan. Kaasupoljinta painettaessa auto kiihtyy nopeammin ja tasaisemmin.

  4. Parempi ajokokemus

   Kaiken kaikkiaan moottorin optimointi johtaa miellyttävämpään ajokokemukseen. Auto tuntuu tehokkaammalta ja reagoi viiveettä, selviytyen myös haastavammista ajo-olosuhteista helpommin.

  5. Moottorin pidempi käyttöikä

   Moottorin optimointi voi myös lisätä sen käyttöikää. Moottori toimii tehokkaammin ja osat kuluvat vähemmän.

  1. Paremmat veto- ja hinausominaisuudet
   Moottorin optimointi voi auttaa lisäämään autosi vetokykyä esimerkiksi perävaunua vedettäessä. Lisäämällä moottorin tehoa ja vääntöä autosi pystyy käsittelemään enemmän painoa ilman vaikeuksia tai ylikuumenemista.

  2. Miellyttävämpi moottorin ääni

   Tehokkaan moottorin ääntä on miellyttävää kuunnella, ja moottorin optimointi voi auttaa parantamaan tätä kokemusta. Moottorin optimoinnilla voit luoda aggressiivisemman ja tyydyttävämmän moottorin äänen.

  3. Jälleenmyyntiarvo

   Jos aiot myydä autosi tulevaisuudessa, moottorin optimointi voi asiassa lisätä ajoneuvosi jälleenmyyntiarvoa. Ostajat ovat usein valmiita maksamaan enemmän hyvin huolletusta ja hoidetusta autosta, varsinkin jos parannukset ovat parantaneet suorituskykyä tai tehokkuutta.

  4. Päästöjen vähentäminen

   Moottorin optimointi voi auttaa vähentämään autosi tuottamien haitallisten päästöjen määrää.

  Tarjoamme myös mukautettuja ja erikoisohjelmistoja asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan.

  Usein kysyttyä auton optimoinnista

  Moottorin optimointi eli lastutus toteutetaan asentamalla paremman suorituskyvyn moottorin ohjausyksikön ohjelma ajoneuvoon. Optimoinnilla siis muokataan ja päivitetään ajoneuvon alkuperäistä ohjelmaa. Moottorin ohjausyksikön optimoinnilla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoon.

  Ohjelmointi voidaan perua. Ajoneuvo on siis mahdollista palauttaa alkuperäiseen ohjelmatilaan.

  Ajoneuvoissa, joissa on automaattivaihteisto optimoinnissa huomiodaan myös vaihdelaatikko uudelle ohjelmalle sopivaksi.

  Optimointi ei vaikuta katsastuksen päästö- tai OBD-testien läpäisyyn.
  Mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivitys voi korvata aiemmin asentamamme ohjelman. Varmista itse tehtäessä tai huollossa, ettei ohjelmaa yliajeta.

  Rahoituksen voi valita maksutavaksi joko paikan päällä tai tekemällä hakemuksen etukäteen. Suosittelemme kokeilemaan ResursBankin rengastiliä! Voit lukea rahoituksesta ja rengastilistä tarkemmin tältä sivulta (aukeaa uuteen välilehteen).

  Takuu ja 100 % tyytyväisyystakuu

  Jos et ole tyytyväinen optimoituun autoosi, palautamme sen mielellämme aina takaisin alkuperäiseen ohjelmaan.

  Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava. Vastaamme ohjelmoinnin toteutuksesta ja käytetyistä komponenteista.

  Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen. Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

  Emme ole vastuussa mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivityksestä, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman. Veloitamme uudelleenohjelmoinnista tapauskohtaisesti.

  Tehdastakuun tai muun takuun tai edun alaisessa ajoneuvossa on sen haltijan tai omistajan itse selvitettävä ohjelmoinnin mahdollinen vaikutus ajoneuvon takuuseen ajoneuvon edustajalta tai sen maahantuojalta. Emme ole vastuussa mahdollisesta ohjelmoinnin aiheuttamasta takuuehtojen muutoksesta tai takuun raukeamisesta.

  Jos missään tapauksessa epäilet ajoneuvon toimintahäiriötä ohjelmoinnin jälkeen, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian.

  Tarvitsetko apua?
  Ole yhteydessä asiakaspalveluumme!